YOUR HOME AWAY FROM HOME

ZANIMIVI NAMIGI

Ali je v kampu možnost uporabe interneta?

Sicer vas spodbujamo k temu, da si na dopustu prizadevate za dneve brez sodobne tehnologije in uživate v naravi. Ker pa vemo, da je to dandanes skoraj nemogoče, vam v Kampu Vodenca omogočamo brezplačno povezavo na brezžični internet.

Kaj pa če bi rad kampiral pa nimam opreme?

Ni problema. V Kampu Vodenca imamo za vas pripravljene opremljene šotore.

Ali lahko dobim električni priključek?

Seveda, vsi kampirni prostori so opremljeni z električnim priključkom.

Kam moram iti, če želim poskusiti rafting?

Pravzaprav nikamor. Vse aktivnosti lahko izkusite kar z nami! Ponujamo vse aktivnosti, ki jih ponuja naša dolina Soče.

Ali je kampiranje dovoljeno izven registriranih kampov?

V Sloveniji ni dovoljeno kampiranje na prostem izven registriranih kampov ter je takšno kampiranje kaznivo dejanje. Kampiranje je dovoljeno le v kampih ali na parkiriščih za avtodome in počitniške prikolice.

Ali so hišni ljubljenčki v Kampu Vodenca dovoljeni?

Seveda. Vsi hišni so pri nas dobrodošli. Vendar pa morate za njih primerno poskrbeti.

Ali si lahko v kampu kje pripravim hrano?

Ravno lansko leto smo za vas postavili kuhinjo za skupno uporabo. V kuhinji vam je na voljo štedilnik, plinski žar, hladilnik in zamrzovalna skrinja. Ravno tako pa so po kampu postavljeni žari na oglje.

Kako daleč je Kamp Vodenca od Bovca?

Od centra Bovca smo oddaljeni manj kot 1,5km. Z avtom potrebujete do centra 3 minute, lahko pa se odpravite po čudoviti gozdni potki peš in ste v centru v desetih minutah.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
×

Opozorilo

Napaka pri nalaganju XML datoteke

SPLANIRAJ SI SOLO POČITNICE

Solo počitnice v Bovcu

Foto: Joza Flajs

 

Ali veste, da obstaja dan v letu splaniraj si solo počitnice? Jap, res je. Vsako leto je prvega marca.

Kaj mislite o tem, da bi se na vaše počitnice odpravili sami? Ali si upate? Včasih so mi bile solo počitnice zelo všeč. Ko sem bila še samska sem se na solo počitnice odpravila večkrat. Imam pa tudi zelo dobro prijateljico Ano, ki je prepotovala veliko sveta sama in se vedno imela nepozabno. Če se ne morete odločiti ali iti na počitnice sami ali ne, vam bom navedla nekaj razlogov zakaj je vredno imeti pogum in se odpraviti na vaše prve solo počitnice.

1.      Enostavno planiranje

To mora zagotovo biti eden najpomembnejših razlogov. Zelo enostavno je splanirati svoje potovanje zato ker ste edina oseba na tem potovanju. Čisto preprosto pač rezervirate vse za enega in verjemite mi, da je vedno povsod dovolj prostora za še tisto eno osebo.

2.      Povsod s čudovito družbo

Jap, prav ste prebrali. Povsod boste vedno imeli čudovito družbo. Koga? Ja vas seveda. Sami sebi boste seveda čudovita družba. Imeli boste veliko časa samo zase in izkoristite ga lahko tako, da sami sebe spoznate in odkrijete skrite stvari za katere niste še vedeli. Lahko si odgovorite na neodgovorjena skrita vprašanja v vas in nihče vas pri tem ne bo motil.

3.      Sebičen popotnik

Enkrat v življenju vam je dejansko dovoljeno biti popoln sebičnež in delati resnično kar si sami želite. Lahko počnete vse tiste stvari, ki so vam zares všeč in ne tistih, ki vam niso. Navadno je tako, da ko potuješ z drugimi ljudmi je vedno tako, da se moraš tako ali drugače prilagajati. Tokrat pa lahko greste kamor vas nese volja in počnete samo to kar si resnično želite.

4.      Pogovarjajte se s tujci

Vem, da so vas starši doma vedno učili, da se ne smemo pogovarjati s tujci, vendar to v našem primeru ne velja. Solo popotniki so posebni ljudje in z njimi se je res užitek pogovarjat. Vsi popotniki, vendar še posebno solo popotniki imajo zagotovo na zalogi ogromno zanimivih zgodb in dogodivščin. Pa tudi zato, ker potujete sami boste družbe vedno veseli in na tak način tudi spoznali ogromno novih prijateljev iz vseh možnih koncev sveta.

5.      Postanite močnejši

Z vsakim novim potovanjem boste postali močnejši in močnejši. Potovanja vas bodo ogromno naučila in še posebno boste nepopisno veliko pridobili na svoji samopodobi in samozavesti. Iz vsakega potovanje se boste vrnili bolj samozavestni. Vi boste edina oseba na katero se boste lahko zanesli in zato boste na koncu tako zelo ponosni na sebe in na vse kar ste se na potovanju naučili in naredili.

 

Če ste razumeli kaj sem vam želela povedati in se lahko vidite na počitnicah sami, potem vam podarjam namig kje bi se lahko preizkusili v svojih prvih solo počitnicah. Zakaj ne bi začeli v Bovcu, v Kampu Vodenca in prepustite nam vaše planiranje svojega vikenda?

Prilagam vam predlog enega solo vikenda:

-          2 nočitvi v rent a tent

-          2x zajtrk v košarici

-          1x rafting

-          1x canyoning

Cena: 130 €

 

Kaj je vključeno?

-          Rent a tent

-          Postelja, odeje, vzglavnik, posteljnina in brisače

-          Pribor, krožnik, kozarec in skodelica

-          Elektrika v šotoru

-          Uporaba skupne kuhinje

-          Uporaba skupnih sanitarij

-          Zajtrk

-          Prevoz na aktivnosti

-          Oprema za aktivnosti

-          Davek

-          Turistična taksa

 

Sedaj pa pohitite in rezervirajte svoj prvi solo paketek. Veljaven bo do 29.4.2016.

Ta paket vam bo zagotovo pomagal doseči vse kar si solo popotnik želi. Boste avanturistični in spali v kampu ampak vseeno vam bo dovolj udobno v svojem opremljenem šotoru. Spoznali boste nove ljudi v kampu in na aktivnosti katerih se boste udeležili. Vaša samozavest bo v dveh dneh zrasla kot še nikoli in seveda boste imeli na zalogi ogromno norih zgodb za povedat svojim prijateljem, ki bodo zagotovo nevoščljivi.

Vas je zamikalo? Potem pa hop hop, pritisnite na gumb book in zagotavljamo vam, da vam ne bo žal!

Kako do nas?

Mreže

   Instagram

 

Partnerji

Novice

VREME

Bovec

VODOSTAJ

 

Meritev: 19.01.2019 08:00

Vodostaj: 87 cm

Pretok: 5.34 m³/s

Temperatura: 5.0 ºC

VIZITKA

Kamp Vodenca

Saško Momirski s.p.

Vodenca nn

5230 Bovec

GPS koordinate: 46.331416, 13.572450

Tel.: +386 31 542 299, +386 41 620 885

E-mail: info@camp-vodenca.com
            kamp.vodenca@siol.net